Aktuálne počasie na Slovensku

čas mesto teplota smer vetra rýchlosť vetra stav oblačnosti
10:00 Bratislava 19°C SZ 9 m/s (33 km/h) polooblačno
10:00 Košice 19°C SSV 2 m/s (7 km/h) takmer zamračené
9:30 Piešťany 17°C SZ 7 m/s (24 km/h) takmer zamračené
10:00 Poprad 15°C SV 2 m/s (7 km/h) zamračené
9:30 Sliač 16°C premenlivý 1 m/s (2 km/h) zamračené
9:30 Žilina 15°C JZ 4 m/s (15 km/h) takmer zamračené

Aktuálne počasie v Európe

čas mesto teplota smer vetra rýchlosť vetra stav oblačnosti
9:50
10:50
Atény 34°C premenlivý 1 m/s (4 km/h) jasno
10:00
10:00
Barcelona 22°C SSZ 6 m/s, v nárazoch 11 m/s takmer zamračené
10:20
10:20
Berlín 15°C S 3 m/s (9 km/h) zamračené
10:00
10:00
Dubrovník 25°C Z 4 m/s (13 km/h) takmer jasno
10:20
9:20
Londýn 18°C SZ 3 m/s (9 km/h) takmer jasno
9:30
9:30
Madrid 19°C SV 4 m/s (15 km/h) jasno
9:30
10:30
Moskva 22°C JJZ 2 m/s (6 km/h) jasno
10:00
10:00
Palma 26°C V 4 m/s (15 km/h) polooblačno
10:00
10:00
Paríž 16°C SSZ 5 m/s (19 km/h) takmer zamračené
10:00
10:00
Praha 16°C ZJZ 9 m/s (31 km/h) takmer zamračené
9:50
9:50
Rím 26°C JJV 4 m/s (15 km/h) polooblačno
9:50
9:50
Viedeň 19°C ZSZ 9 m/s (33 km/h) takmer zamračené

Aktuálne počasie vo svete

čas mesto teplota smer vetra rýchlosť vetra stav oblačnosti
10:00
10:00
Káhira 30°C SZ 2 m/s (7 km/h)
9:53
0:53
Los Angeles 20°C Z 4 m/s (13 km/h) takmer zamračené
9:53
3:53
Miami 29°C VJV 2 m/s (6 km/h) polooblačno
9:51
3:51
New York 18°C SV 4 m/s (15 km/h) zamračené
10:00
16:00
Perth 18°C SZ 8 m/s (28 km/h) takmer zamračené
10:00
18:00
Sydney 19°C SSZ 4 m/s (13 km/h) jasno